SAYANG KOWG!

Saturday, 13 July 2013

Blog Berhabuk


Gila kentang. Dah lama sangat2 aku tak update entry dalam blog aku. Sumpah, masa memang tak ada nak update. Kalo ada masa free pun aku guna untuk tidur. Penat la banyak sangat aktiviti sepanjang aku bergalar Kadet PTD ni. Bila ada masa free aja, aku guna untuk tidur.

Minggu ni kami diberi pelepasan untuk balik rumah. Macam biasa, kalau balik pun aku banyak guna untuk pergi keluar tengok dunia luar. Masa yang lain aku guna untuk ganti masa tidur.  padahal, banyak sangat2 assignment dan kerja lain yang aku perlu uruskan. 



K la. nak pergi shopping jap. 

Post a Comment