SAYANG KOWG!

Thursday, 21 June 2012

Malunya Tuhan Saja Yang Tahu...




Birthday ibu aku..
8 July ni..
Aku tengah berkira2..
Tok belikan sesuatu untuknya..
Tapi biasalah lelaki..
Bukan nak tau..
Apa barang yang sesuai..
Untuk wanita..
Dan pada usia ibu aku..



Aku pun hantar msj...
Kat kawan pompuan aku tanya,
"Woit, bufday mak aku nak dekat,
apa patut aku beli"
Then aku tekan...
Send...


Tetiba..
Aku terfikir nak tengok sent item...
Aku bukan hantar ..
Kat kawan aku..
Tapi aku hantar..
Kat ibu aku!!!!!



Ya Allah..
malunya tuhan aja tau!
Ingtkan nak buat suprise..
Rupanya dah terkantoi!
Adoyai!
Spoil betul!
Tapi until now..
Ibu aku still tak reply pun..
Hahaha...
Harap la tak sampai kat dia pun..



Eh, jap!
Apa ek hadiah aku patut..
Bagi kat dia???



Post a Comment