SAYANG KOWG!

Friday, 5 April 2013

Segmen Bloglist Bulan April Lelaki Ini


Perhatian kepada seluruh penduduk kampung. Dengan ini si jejaka kacak, tampan lagi hensem ini (ini semua poyo!) nak buat satu segmen namanya "Segmen Bloglist Bulan April Lelaki Ini"(sila tepuk tangan deras2!)


Korang nampak tak kat sidebar sebelah kanan blog aku? Nampak tak yang tulis Jom Terjah tu? Nampak tak yang ia kosong? Nampak tak yang ia perlu diisi? Nampak tak siapa yang perlu mengisinya? KAMU! Yes, kamu! Cara nak isi? Jom join segmen yang aku nak buat ni. Hehe.


Syarat - syarat :

1) Seorang blogger (tak hensem tak apa, cantik perlu! Haha)
2) Follow blog LELAKI INI (Wajib!). Tolong nyatakan anda followers yang ke berapa. 
3) Buat Tajuk Entri : Segmen Bloglist Bulan April Lelaki Ini


4) Letak banner segmen kat atas ni dan linkkan ke entri ini
5) Selesai? Letakkan entri korang kat komen entri ini


Senang bukan? Tarikh tutup 12 April 2013. So, korang ada seminggu untuk buat entri. Tapi, 15 blogger terawal yang join, aku akan buat Blog Review untuk korang. 50 blogger terawal akan dapat masuk bloglist. Kalau ada lebih orang join, aku akan buat satu enti khas letak link korang semua. Okey?


Aku akan update senarai peserta kat entri ini. So, kerap2 lah datang jenguk blog dan entri ini.  Sila marah aku, kalau aku terlepas pandang nama korang. Haha.


Dengan lafaz bismillah, segmen bermula!



UPDATE PESERTA:

3) Istikharah Cinta
4) Pari-Pari Putih
5) Cik Yaya
6) Kakizan Omar
7) Cik Misya
8) Dik Bee
9) Eraz Fadli
10) Silence Blogz
11) Muja
12) Orichimaru NM
13) Asmar Arafad
14) Pwincess Sarah 
15) Fairul Azmi
16) Iffah Afeefah
17) Kathy Rbain
18) Cik Fie
19) Nao Mei
20) Husnaradzie
21) Panggil Aku Han
22) Ayushuhara
23) Siti Ruzana
24) Diari Sedetik Lebih Farisha
25) Bella D'secret
26) M Hakim Faiz
27) Yana Sakura
28) Fakhruru
29) Pjie
30) Cik Gitar Buruk
31) Lynn Easyanz
32) Tokey
33) Mohamad Khairil 
34) Zamani Abe
35) Cik Suzlin
36) Iena Gie
37) Seneorita Baharin
38) Nurfaezah Abdullah
39) Adam Faiz
40) Nurul Yuyu
41) Secret of Shaila
42) Juliet 
43) Fatin Fasihah
44) Arya Addin
45) Michelle De Hunny
46) Fiqa NSZ
47) Che Siti Maryam
48) Wana Wazm
49) Hanif Idrus
50) Wantie
51) Mazs Mazlan
52) Deno
53) Cik Yaya


Post a Comment