SAYANG KOWG!

Saturday, 20 April 2013

Blog Review : Peserta Bloglist Lelaki Ini Bulan April (Siri 2)



Dengan semangat penuh iltizam aku nak update lagi lima peserta terawal Segmen Bloglist Lelaki Ini Bulan April. Berpeluh2 aku nak  buat. Nak2 masing2 aku tak leh nak save header diorang. Sume tak kasi. Haha, last2 kena buat print screen.


1) Kakizan Omar



Lagi blog yang simple. Suka2! Tak payah nak loading lama, klik terus keluar blog dia. (Kalau internet korang tak lembab macam siputlah).Lagi satu, tulisan dalam entry pun seronok mata aku nak tengok. Tak kecil, tak besar sangat. Tak sakit mata. Hehe.


2) Aimi Syahirah



Ini blogger fames amos. Segan plak aku nak komen atau review blog ni. Mahu aku kena boikot dengan peminat2 blogger ini. Haha. Blogger ni ada jual something kat blog dia. Nak tengok? Pergilah usha.


3) My Lovely Bee




Ni sekor lagi kawan menggila aku. Selalu lepak2 dengan dia kalau ada gathering. Antara blogger yang mula2 aku kenal kat luar dunia maya ni. Hehe. Baik korang usha blog, n kawan serapat2 nya dengan dia. Director kowt! Untung2 korang boleh jadi penama KWSP dia. Haha.


4) Eraz Fadli



Waaa... seorang lagi blogger retis join segmen aku. Seram siot nak review apa2. Hoho. Yang pasti aku sangat suka header dia. Tapi, aku lagi hensem. Yes! Gurau aja. Blog dia warna biru. Cantik, wo. Korang usha lah followers dia berapa dan rangking Alexa dia. Memang kebabom.


5)Silence Blogz



Ini seorang lagi member blogger menggila aku. Warna putih dan hijau. Best tengok woo. Kalau blog dia ni, banyak bagi info yang berguna, terguna dan diguna. (Aku pun pening dengan apa yang aku tulis). So, kalau korang nak tambah ilmu, jom baca blog dia.


Post a Comment