SAYANG KOWG!

Friday, 12 April 2013

Terima Kasih Sebab Sokong Segmen Bloglist Lelaki Ini



Alhamdulilah, hari ini dah 12 April 2013. Maknanya Segmen Bloglist Lelaki Ini dah tutup dengan rasminya. Aku sangat2 tak sangka sambutan menggalakkan.


Aku tak expect sebenarnya ramai orangt join. Sebab tu mula2 aku letak, aku akan buat Blog Review untuk 10 orang terawal dan letak bloglist untuk 30 blogger. Tak sampai sehari pun, dah terlebih! So, aku dah anjakkan kepada 15 blogger terawal tok blog review dan 50 blogger untuk bloglist.


Aku dah update kesemua nama peserta. Alhamdulilah, 53 orang join. Sebenarnya 50 blogger dah cukup hari Isnin lagi. Tapi sebabkan tak sampai 12hb April lagi, aku hold untuk buat entry ini. Nak tengok senarai peserta? SILA KLIK SINI.


So, hujung minggu ini aku akan start tok buat Blog Review tok korang. Tahniah kepada 15 peserta terawal. Tapi bagi aku masa seminggu ok untuk habiskan korang semua.


Untuk bloglist pula, tolong bagi aku masa sedikit ye. Biasalah aku bukan full time blogger. Haha. So, take time sikit. Jangan risau, semua akan beres. InsyaAllah.


Yang pastinya, thanks sangat2 sebab join. Aku harap kalau aku buat segmen lagi, sambutan akan lebih menggalakkan dari korang. Ok? Terima kasih!


Post a Comment