SAYANG KOWG!

Tuesday, 23 April 2013

Parody Lagu Dream Girl - Shinee Buat Aku Gelak



Aku tak berapa minat kumpulan K-Pop. Hanya certain lagu yang aku boleh layan. Kebanyakkan dari kumpulan Shinee. Yang lain, harap maaf! Telinga aku tak boleh terima dan hadam.


Lama tak dengar dan tengok video klip kumpulan Shinee, aku buka lah dekat Youtube tadi. Search punya search, tiba2 nampak satu video klip aku tak pernah tengok dari kumpulan Shinee. Tajuk lagu Dream Girl.


Maaflah kipas susah mati kumpulan Shinee. Aku tak tahu lagu ini bila keluar. So tadi saje layan2 tengok. Korang nak tengok jugak?






Tapi kan, sebenarnya bukan video ini yang aku nak share. Tapi ada satu parody yang dibuat oleh sekumpulan lelaki. Bagi aku lawak tapi menarik. Ada part yang boleh buat korang rasa nak gelak, nak muntah dan kagum. Tak percaya? Tengoklah sendiri. Bandingkan dengan yang original version.





Post a Comment