SAYANG KOWG!

Sunday, 21 April 2013

Gwiyomi Mengarut Lelaki Dalam Kolam



Aku duk umah blogger Pari-Pari Putih. Lepak umah dia dengan bebudak lain. Hari ni plan nak g FRIM Kepong tu yang berkampung kat sini.


Semalam g mandi kolam. Biasalah umah kondo, sah2 la ada kolam renang kat dalam kawasan perumahan. Kami semua beramai2 buat Rombongan Kak Ton pergi mandi kolam.


Masa seronok mandi, kawan aku buat idea sengal, nak buat Gwiyomi dalam kolam. Aku dah la tak tahu step nak buat Gwiyomi tu. Semua main bantai aja. Haha.


Tengok2 Pari-Pari Putih pergi letak dalam Youtube. Hahaha. Nak tengok? Tengoklah!


 


Tolong jangan kutuk kami. Ini hanya gurauan. Haha.


Post a Comment