SAYANG KOWG!

Friday, 26 April 2013

Giliran Dato' Siti Nurhaliza Tawan Dewan Filharmonik Petronas


Dari dulu aku musykil, kenapalah Siti tak pernah diberi peluang untuk membuat konsert solo kat Dewan Filharmonik Petronas. Aku tak tahulah sama ada dia yang tak mahu. Tapi tak kan lah konsert Royal Albert Hall London pun boleh buat, kat Dewan Filharmnik Petronas tak boleh.
Buat peminat Dato' Siti, jangan risau, artis kesayangan korang ini akan buat konsert solo pertamanya di Dewan Filharmonik Petronas nanti. Paling best, bukan sehari, tapi tiga hari konsert solo Siti akan berlansung.


Konsert yang diberi nama Siti Nurhaliza in Symphony ini bakal berlansung bermula dari 5 Julai sehinggalah 7 Julai 2013. Tiket boleh didapati dengan harga RM 150 dan ke atas.


Fuh! Aku teringin sangat2 nak pergi. Tapi, aku dah terikat dengan latihan Kadet Pegawai Tadbir dan Diplomatik. Aku takut kalau weekend diorang masih ada program. So, aku tak sure dapat pergi ke tidak. Tapi, aku nak sangat2. Tak pernah dalam seumur hidup aku, tengok Siti nyanyi live.


Bagi korang yang betul2 free dan nak sangat2 tengok Siti, korang boleh tempah tiket sekarang. Nak tempah kat mana? Klik gambar Dato Siti kat atas untuk tumbesaran.


Post a Comment