SAYANG KOWG!

Tuesday, 8 January 2013

Segmen: Saya Blogger Dari Negeri?



Belek-belek blog, jumpa satu blog ni. Buat segmen "Saya Blogger Dari Negeri??". Macam best juga segmen ni ek. So, aku decide nak join. Sambil-sambil tak de idea nak update apa, boleh juga tambah kenalan and followers.

Lupa nak bagitahu, walaupun follow blog tuan empunya bukan syarat, tapi nak menghormati tuan rumah, aku jadi follower yang ke 9233.





Aku lahir kat Selangor. Hospital Tengku Ampuan Rahimah, Klang, Selangor. Aku dibesarkan kat Kelantan, Rantau Panjang, secara specificnya. Ibu dan ayah aku pula berasal dari Negeri Sembilan. So, secara rasminya, untuk segmen ini, tolong masukkan aku kat Blogger Negeri Kelantan. Sebab 20 tahun aku duk kat sana.


Kat Rantau Panjang, bagi kau tak ada lah special sangat. Hanya pekan kecil. Tapi yang bestnya, korang dapat shopping! Barang murah-murah. Boleh shopping banyak-banyak. Paling best, sapa peminat tshirt or jersi boleh dapatkannnya dengan harga yang sangat murah.


Bab-bab makanan, aku kurang suka sikit. Kebanyakannya manis. Aku lebih suka makanan pedas. Makanan pedas yang boleh korang cuba somtam! Sangat sedap. Kebanyakkan orang yang buat som tam kat sini, orang Siam. So, kepedasannya memang terasa.


Ok. Itu sahaja nak bebel. Selamat berkenalan dan follow memfollow ek semua.



Post a Comment