SAYANG KOWG!

Wednesday, 23 January 2013

Segmen: Tambah Follower Sambil Berkenal-Kenalan




Mood: Join contest!

Segmen: Tambah Follower Sambil Berkenal-Kenalan


Aku dengan baik hatinya nak join satu segmen yang dibuat kat Blog Diari Jejaka Hangat. Segmen diberi nama Tambah Follower Sambil Berkenal-Kenalan. Mak aii, panjang pula nama segmennya ya. Hehe. apa-apa pun baguslah, niat baik mahu tambah ramai kawan.

Senang je nak ikut serta dalam segmen ni. Beberapa benda korang kena buat untuk melayakkan korang join segmen ini. Wajib buat ok.

1) Perkara pertama korang kena buat, follow blog ini. Aku dah follow kalau tak silap follower nombor 683.

2) Then korang kenalah like fanpage blog dia. Aku dah like. Orang ke 123!

3) Bilangan follower? Malu aiih nak tulis. 404 followers sahaja setakat ini.


Terliur nak join? Klik je kat banner ni.




Senangkan? Meh2 join ramai-ramai baru seronok. Chaiyok2.



Post a Comment