SAYANG KOWG!

Tuesday, 5 February 2013

Header Baru! Terima Kasih Pari Pari Putih.



Mood : Happy!


Ada seorang blogger ni, punyalah baik hati, limpa dan jantungnya, telah mendermakan masa dia untuk aku. Menabah edit bagai gambar aku untuk buat header baru untuk blog aku ni.


Hahha. Terima kasih Kak Nor Zaimah@ Pari-pari Putih. Tenkiu! Cun-melecun header blog aku ini. Nak2 pula gambar aku, kan? Sah-sah la lagi kebabom! Hahaha.


Actually gambar ini diambil masa kami lepak-lepak dengan blogger lain kat The Curve. Kami karaoke kat Red Box The Curve. Semasa dan selepas karaoke session, banyaklah sesi tangkap gambarnya. Maka terhasillah gambar kat atas.


Apa-apa pun. Thanks sangat-sangat Nor Zaimah. Aku sangat menghargainya! 


Post a Comment