SAYANG KOWG!

Thursday, 7 February 2013

Konsert Anuar Zain Tiga Dekad, Muzik, Cinta Dan Sanubari Ditukar LokasiKesian, kesian dan kesian. Itu je aku mampu cakap kat Anuar Zain. Tak lama lagi konsert mega dia nak berlansung, tapi saat-saat akhir macam inilah sesuatu yang tak diduga berlaku. 
Tapi jangan risau peminat-peminat, terutamanya yang dah beli tiket Konsert Anuar Zain Tiga Dekad, Muzik, Cinta dan Sanubari. Abang Nuar kita ini bukan tak sihat, suara pecah atau konsert dibatalkan, cuma lokasi konsert terpaksa ditukar.


Perancangan awal, konsert ini bakal dilansungkan di Stadium Bukit Jalil, Kuala Lumpur pada 16 Februari 2013 pukul 8.30 malam. Tapi Anuar Zain terpaksa akur untuk menukar lokasi ke Stadium Malawati Shah Alam pada tarikh dan waktu yang sama.


Punca penukaran lokasi sebab pada 17 Februari 2013 ada majlis lain yang juga berlangsung di Stadium Bukit Jalil Kuala Lumpur. Disebabkan kekangan masa untuk mengemaskan tempat sebaik sahaja tamat konsert, Anuar Zain mengambil keputusan untuk menukar lokasi.


Kesian Anuar Zain. Tak pa lah. Harap semuanya berjalan lancar ok! Good Luck kepada Anuar Zain untuk konsertnya!Post a Comment