SAYANG KOWG!

Tuesday, 31 July 2012

Hamper Raya Marks & Spencer



Semalam kat office kalut sikit..
Mana nak buat kerja..
Mana nak pergi ambil hamper..
Setiap tahun untuk sambutan Hari Raya Aidilfitri,
Dan juga hari raya kaum lain,
Company aku selalunya aku beli hamper..
Then bagi kat klient2 kami...


Tahun ini dan macam tahun2 sudah..
Diorang kan beli kat Marks & Spencer..
Kat shopping mall One Utama,
Tahun ini, 19 hamper dibeli..
Dan jadi mangsa...
Adik ni jugak la yang pg ambil semalam..


Aku dengan ada sorang abang ditugaskan...
Untuk ambil hamper tu kat Marks & Spencer...
19 biji hamper kowt!
So, kami dengan kereta Persona,
Kena buat dua trip la nampaknya...




Ini hamper yang paling murah..
Dalam RM 150 lebih rasanya...




Yang ini pulak paling mahal..
Rm 450 lebih..



Ini aku pun dah tak ingat berapa harga..



Ini pun lupa..


Yang pastinya,
Terliur gila tengok sume hamper raya ni..
nak2 pulak yang dari Marks and Spencer kan?
Sedap dan mahal..
Hahaha...



Post a Comment