SAYANG KOWG!

Friday, 27 July 2012

Pencuci Lantai = Shower Mandi, Bau Badan = Bau Lantai...



Hahahha..
Pagi-pagi aku dah create..
satu formula matematik..
Pening kepala tengok weh!


Sebenarnya aku just nak share..
Ingt tak kes aku kulit sensitif?
Perlukan sabun mandi yg sesuai..
Aku tak tau nak beli sabun mandi apa..
So..aku just bantai beli..
Shower mandian keluaran Watsons..


.


Bau Lavender!
tak ada lah bau wangi sangat..
tapi boleh la..
Tapi yang tak best..
baunya tak kekal...


First time pakai...
Aku dah rasa..
Macam aku kenal bau ini..
Tapi kat mana..dan bila..
tapi sumpah familiar dengan bau sebijik  
macam bau gel mandian ini..


Lepas mandi..
Aku pergi dapur..
tengoh bawah sinki..
nampak benda ini..



Pencuci lantai kat rumah aku...
Teliti dia punya label..
nampak bau-bauan lavender jugak..
Patut la rasa macam kenal...
bau shower mandian Watsons aku..
Rupanya sama bau dengan pencuci lantai..
kat rumah...


Sebab tu keluar fomula,
Pencuci Lantai = Shower Mandi,
Bau Badan = Bau Lantai...


Esok Nak g Watsons balik..
Beli shower gel mandian baru..



Post a Comment