SAYANG KOWG!

Tuesday, 24 July 2012

SEGMEN: JOM JOIN GIVE AWAY EDY



First tyme masuk Give Away...
(patut kau bangga Edy,
aku mencemar duli!)




Aku dah follow blog si Edy ni..
Dah lama...sebelum blog baru ini lagi..
So..dah buat blog baru ni..
Aku follow lagi blog dia..
(Baik kau terharu n menangis Edy!)


Aku sangat2 suka blog dia..
Puncanya sebab dia selalu buat lawak kartun..
N berkaitan dengan isu semasa..
Contoh pernah dia buat isu pasal..
gay, lesbian, transgender,
Pasal isu budak2 bawak handset.
Isu anugerah bintang popular,
So..sambil gelak2 baca entry..
sebenarnya dia buat entry..
Ada moral n ada cerita disebaliknya...

Bila diminta bagi link..
Entry mana yang best..
Aku dah blurr..
Sumpah banyak sangat entry dia..
yang aku suka..
Jap2..godek2!
(Kau jangan berangan nak pointer tinggi2..
kalau bila aku suruh stdy pun malas..haha!)
Sebab dalam banyak2 gambar kartun..
gambar kartun tue yang paling cntik!


Cadangan yer Edy?
Aku siyesly sgt2 suka..
Blog kau yang ada lukis2 n lawak2 tue..
So, keep it up!
Jangan sesekali kau wat entry..
Tanpa gambar2 tue..
Tapi kurangkan tahap atau..
Entry kelucahan!
Hahaha...
Sebab ada certain entry..
yang menyebabkan aku pun..
malu nak baca..
Eh lagi satu,
Apa kata kau review blog orang..
tapi review dalam versi kartun!


Dah..
Tue jewk bebelan aku..



Post a Comment