SAYANG KOWG!

Friday, 9 November 2012

Pelangi Petang - Cover Version by Umar Nurfitri



Dulu, masa blog aku yang lama, rajin aku upload, video aku nyanyi. Ala, nyanyi saja-saja aja. Aku sangat, amat, terlalu suka menyanyi. Walaupun sedar, suara tak seberapa. Tapi untuk kepuasan diri. 


Bila rajin, aku upload kat blog. Saja nak share hobi aku dengan orang lain. Tak kisah pun orang nak kutuk aku syok sendiri ke apa ka, sebab aku tahu, suara aku bukan tahap Anuar Zain untuk dipuji. Haha..


Masa company kami buat Open House raya yang lepas, aku ada nyanyi satu lagu Sudirman. Pelangi Petang. Kira memang lagu wajib aku time karaoke. Then akak officemate aku ada rakam rupanya. Apa lagi, nak upload kat blog la jawabnya.


Nak tengok? KLIK SINI. Enjoy!


Post a Comment