SAYANG KOWG!

Thursday, 23 May 2013

Sekumpulan Blogger Mengganas di Genting Highlands


Maaf, dah lama gambar2 Genting Highlands ni aku simpan. Malam tadi, masa aku tengah transferkan gambar2 lama masuk hard disk, aku perasan gambar2 mase gathering blogger. Kami lepak kat Genting Highlands. Bila? Sumpah aku tak ingat. Tapi tahun ni lah. Haha.

Malas nak bebel. Jom usha gambar, lagi seronok.


Genting Highlands

Genting Highlands

Genting Highlands

Genting Highlands

Genting Highlands, Corkscrew

Genting Highlands



Genting Highlands

Genting Highlands

Genting Highlands

Genting Highlands Outdoor Theme Park

Ni first time and maybe kali terakhir aku akan jejak kali kat FGenting Highlands. Aku bukan takut, tapi bila naik benda tinggi2 kepala aku pening. Lagipun mahallah. Tak berbaloi. Dapat main berapa banyak games je.


Post a Comment