SAYANG KOWG!

Friday, 10 May 2013

Keywords Popular Hari Ini



Macam biasa, hobi yang tak leh tinggal, usha Nuffnang nak tengok apa yang orang cari dalam blog aku. Tengok2.. Memang satu kejutan!




Ahli Phyne Ballerz bercerai? Uiks. Ini cerita apa lah pula. Blog aku bukan blog gosip artis macam Beautiful Nara lah. Mana lah aku tau sapa2 yang nak bercerai apa semua. Bila aku try keywords ini kat google... Ini keputusannya..




Tak baik wooo! Bukan bercerai. Tapi ni berita gembira kowt. Tentang perkahwinan Beego dan Linda Hashim pada 8 Jun 2013 nanti. Ini entrynya.. SILA KLIK SINI.


Bosan nak berhenti kerja? Hahah. Ini kelakar. Apa ke gila kalau ko bosan kemudian nak berhenti kerja cari kat google? Haha. Macam2 lah korang ini. 


Yang ini paling tak boleh blah. Keywords Jejaka Untuk Jejaka. Haha. Amboi! Kau ingat blog aku ni blog gay ke? Kalau buka blog aku dapat tengok lelaki main dengan lelaki ka? Haha. 


Kelakar betullah korang.



Post a Comment