SAYANG KOWG!

Tuesday, 14 May 2013

Tahniah Followers Aku ke 590 - Blog Fuh.my



Haha. Aku nak gelak guling-guling. Bila buka blog, followers aku dah 590! Alhamdulilah. Tapi yang aku nak tergelaknya, blogger ini yang dapat jadi followers aku yang ke 590.

Blogger ini lah yang bagi aku RM 30 sebab jadi Top Commentators bulan April. Blogger ini lah yang tunjuk ajar kat aku pasal blog, tolong edit blog aku sikit then blogger ini lah yang teman aku tidur malam2 kat umah Kak PPP masa gathering blogger. Haha.

Dan blogger ini ialah Fuh. my. Celaka kau Fuh.my. Baru hari ini aku tahu, ko baru follow blog aku. Tau lah blog kau dah kebabom. Visitor mencanak naik setiap hari. Tapi baru hari ini kau follow blog aku rupanya. Haha. Memang aku nak tergelak guling-guling.


Blog Fuh.my

Yela2 Fuh.my weh. Anyway, thanks Fuh.my. Jom2 jenguk blog yang visitors dia ramai nak mampus ni. Banyak benda baru yang korang akan tahu bila baca blog Fuh.my ni. Paling penting, tuan tanah akan update blog dia 10 hingga 15 entry sehari. Banyak, kan?


Post a Comment