SAYANG KOWG!

Tuesday, 14 August 2012

Shopping Raya Part 2



Weekend lepas..
Macam biasalah..
Pergi shopping untuk raya..
Hari Jumaat minggu ni..
Dah nak balik kampung..
So..minggu lepas ajalah..
Masa untuk shopping..


Kan minggu lepas..
Tak sempat nak beli..
Apa-apa untuk ibu and along..
N untuk diri aku..
So..aku amik kesempatanlah..
Nak habiskan duit lagi..
Hahaha...





Ini kasut tok ibu aku..
Aku tak tau la seswai ke tidak..
Saiz dah betul..
Tapi seswai ke untuk umur...
Baya2 ibu aku?
52 tahun?
Bagi pendapat korang...
Kalau tak sewswa..
Bagitahu cepat!
Nak beli yang baru..



Ini pulak untuk abang aku, Along..
Dia kat Sarawak sekarang..
Tapi nasib baik..
Raya nanti dia dah beli tiket flight..
N boleh raya ngn kami..
Inilah baju untuk dia..
Beli kat Brands Outlet...



Ini seluar raya aku!
Macam biasa...
Skinny fit jhadi pilihan..
Kaki aku kecil..
So, sangat2 suka pakai skinny fit..




Baju warna pink!
Hahaha..
Actually aku takut gaks..
Nak beli warna pink..
Mana pernah pakai warna pink..
Tapi bila lagi nak try kan?
Ini pun beli kat Brands Outlet..




Satu lagi baju untuk raya..
Ini baju turtleneck..
aku tak pernah ada..
Baju turtleneck...
Beli kat Uniqlo
So..raya kali ini.
Nak cuba bantai turtleneck..
Berangan duk kat Korea kejap..
Hahahaha..


Setakat itu sahajalah..
Shopping baju raya!
Next...
Shopping kuih raya!



Post a Comment