SAYANG KOWG!

Thursday, 2 August 2012

Tahniah Kepada Diriku!!!



Sedar tak sedar...
Dah setahun berlalu..
Dah setahun rupanya..
Aku kerja kat sini..
Company nama apa?
Biarlah rahsia...haha


Masa aku dtg interview..
Aku tak tau pun..
Company ni buat apa..
Aku interview untuk jawatan apa..
Datang interview..
Barulah tau, aku kena buat apa..
Company ni buat apa..


Mula-mula aku pun tak yakin..
Aku amik degree administration..
Tapi kerja kat company...
Broker Insurance...
Insurance pun aku tak tau apa2...


Tapi sekarang..
Dah setahun berlalu..
Byk benda yang aku belajar..
Macam mana nak buat broking slips..
Pasal insurance itu, insurance ini..
Macam mana nak hndle claim clients..
Macam mana nak hndle perangai clients..
Yang macam-macam ni..


Apa-apa pun..
tahniah kepada diri sendiri..
sebab boleh juga bertahan setahun!
Tahniah!!!



Post a Comment