SAYANG KOWG!

Thursday, 21 March 2013

Keputusan SPM Najwa Latif



Hari ini semua budak2 SPM cuak. Yelah, keputusan SPM baru kuar kan. Ada yang menangis kegembiraan, dan yang pastinya ada juga yang menangis sebab keputusan rendah. Haha (Gelak jahat). Itulah. Sapa suruh tak study. Mak ayah suruh study pergi main FB, cintan cintun. Amik kau!




Ok. Lari topik. Aku ada dengar dalam Radio Era tadi, penyanyi cute miut Najwa Latif dapat 4A dapat SPM. Wah, hebat jugak ye. Dalam busy2 nyanyi sana, nyanyi sini, sempat lagi adik kita ni study. Entah2 sambil pegang mic pun dia study kowt.


Ok lah kan 4A. Yelah, busy la katakan. Kalau tak busy, mesti dah 10A dia dapat. Aku pun tak tahulah apa subjek yang dia dapat A. Aku pun ada terbaca yang bukan Najwa Latif yang amik result SPM dia. Tapi kakak Najwa, Syafikah.




Bagus2 Najwa Latif. Belajar pandai2, ada peluang jadi bini abang! Haha. Yelah, nak tunggu Elfira Loy, sampai sekarang kita tak tahu result SPM dia tahun lepas. Yela2 Elfira Loy, hak kamu. Apa2 pun abang tetap suka kamu. Haha.




Eh, lupa. Lagi satu, adik kepada Erin Malek pun amik SPM. Tahniah adik kepada Erin Malek sebab dapat 9A! Tepuk tangan, tepuk tangan! 


Juga kepada semua yang amik result SPM tadi, tahniah bagi yang dapat result gempak. Bagi yang dapat result biasa2 tu, usaha lagi ok! Chaiyok2!



Post a Comment