SAYANG KOWG!

Tuesday, 12 March 2013

Parody Sayang- Shae Jadi Fenomena?



Hahaha. Gelak terbahak-bahak aku. Seminggu ni, aku duk tengok kawan-kawan aku post kat FB pasal penyanyi sebenar lagu Sayang - Shae. Haha. Actually Shae memang penyanyi sebenar tapi ada orang lain yang miming lagu tu.




Kalau korang tengok, mesti korang nak tergelak sangat-sangat. Bukan apa, bagi aku sangat lucu apa yang cuba dibuat oleh lelaki dalam video tersebut. Kalau orang bad mood tengok video tue, mesti dah tak jadi nak marah dah.


Yang mana tak tengok lagi, meh2 usah kat link sini. 

Ada lagi satu, yag ini pun sangat lucu., tapi video lagu Sayang- Shae ni diparodikan oleh Azrul dan Jihan. Memang tak boleh blah tengok Azrul dalam video ini. Kalau korang rasa Shae dah cantik, cantik lagi Azrul dalam video ni.


Nak tengok gaks? 




Post a Comment