SAYANG KOWG!

Friday, 26 October 2012

Selamat Hari Raya Aidiladha



Alhamdulilah..tahun ini raya haji, aku dapat beraya bersama keluarga. Tapi suasana raya terencat sikit bila along dan adik aku no.4 tak dapat beraya dengan kami. Along aku duk kat Sarawak, adik aku pula tak beli tiket balik raya. Jadi, dia beraya kat kampung aku aja Negeri Sembilan.


Aku baru aja sampai kat rumah aku pukul 7.45 pagi tadi. Semalam bertolak dar KL pukul 9 malam. Tapi jalan agak jammed. Itu yang lambat sampai. Ikut hati, malas aja mau pergi sembahyang raya, sebab terlalu penat seharian tak tidur. Tapi, aku gagahkan juga.


Seharian tengok tv aja. Balik sembahyang Jumaat, teruskan tengok tv. Makan pun depan tv. Tak pergi mana pun. Malas la. Lagipun adik aku guna motor. Terpaksa melopong kat rumah aja.


Ini pun update atas katil aja. Tak lama la ni. Mesti karang mata terpejam. Haha. Apa-apa pun aku nak wish...Selamat Hari Raya Aidiladha.

Post a Comment