SAYANG KOWG!

Wednesday, 26 September 2012

Hari Rabu Hari Yang Dinanti..



Setiap hari Rabu, aku memang tak akan lepaskan peluang..untuk pergi tengok wayang. Semua penggemar wayang memang tunggu hari Rabu. Sebab hari Rabu, tiket wayang jadi murah. RM 8 untuk seorang, kalau nak dibandingkan dengan hari biasa. 


Kalau nak tengok 3D pun, untung tengok hari Rabu. Murah. Tapi aku memang tak suka tengok 3D. Tengok yang biasa-biasa lagi best. Tak payah susah-susah nak pakai spek. Hahah.. Tak gomar den!


Hari ini tak ada idea lagi nak tengok cerita apa. Kalau macam minggu lepas pun sama. Aku just pergi pilih nak tengok cerita apa masa dah sampai kat pawagam. Macam minggu lepas tengok Resident Evil :  Retribution.


Tadi tengok laman web GSC. Ada filem Dredd, Untuk Tiga Hari, Bait dan macam-macam lagilah. Bila  baca review orang, ramai yang cakap filem Bait tak best. Untuk Tiga hari pula filem Melayu. Baik aku tunggu keluar kat televisyen aja. Filem Dredd..best ke?



Post a Comment